Konkurrens gällande villafiber

.

I dagens tidning kan du läsa om konkurrensen på villafibermarknaden. Större delen av Degerfors har redan fiber via oss och 2017 bygger vi ut till Bruket, Strömtorp och Karlshagen. 2018 planerar vi att bygga till Bossåsen, Agen och Stora Valla.
Trevlig helg önskar vi på Degerfors Energi!

glad datorkille

Klicka på länken nedan för att komma till artikeln.
Annons KT/Kuriren 9/12-16

Avbrott för Com Hems kunder i natt

.

Com Hem utför ett planerat arbete i natt.
Avbrottet är planerat till klockan 00.01-06.00.den 1 december.  
Arbetet påverkar kunder med Com Hem i Degerfors.

Villafiber via Telenor/Bredbandsbolaget?

.

Det har kommit till vår vetskap att Telenor/Bredbandsbolaget just nu har säljare ute som knackar dörr i Degerfors. Man vill sälja fiberanslutningar och denna försäljning har i dagsläget ingenting med Degerfors Stadsnät att göra.

Degerfors Stadsnäts riktpris på en anslutning är 15 000 kronor och vi har ett brett tjänsteutbud där man väljer fritt bland olika tjänsteleverantörer. Bredbandsbolaget är en av många tjänsteleverantörer i vårt fibernät.

I vår utbyggnadsplan för 2017 ingår stora delar av Degerfors tätort.

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.

Med vänliga hälsningar

Pär Wunder
Degerfors Stadsnät
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0586-485 52

Bredband till landsbygden

.

I regeringens bredbandsstrategi finns bland annat målet att minst 90% av alla hushåll och företag i Sverige bör ha tillgång till bredband med minst 100Mbit/s år 2020. Här i Degerfors pågår utbyggnaden av stadsnätet för fullt. Just nu bygger vi ut på landsbygden i Älgåsen och Västra Möckeln. Totalt 111 adresser beräknas vara i klara i dessa områden sista november.kille med dator landet

Fiberanslutningarna är klara!

.

Nu är fiberanslutningarna i projekten Bossåsen 01, Karlshagen 04 och Strömtorp 01 klara. Det är alltså dags för dig som bor i dessa områden att välja tjänst. Mer information får du i följande brev som dessutom skickas hem till dig per post.

Information_om_din_fiberanslutning.pdf