Försäljningskampanj

.

På måndag den 15 maj kommer ett företag som heter AnslutDig att starta en försäljningskampanj i Degerfors. De knackar dörr hos kunder som har eller precis ska få stadsnätet och som ännu inte har valt någon tjänst. AnslutDig är en oberoende tjänsteleverantör med en portfölj av operatörer inom fiber och media. De är en samarbetspartner till vår kommunikationsoperatör Zitius och de erbjuder tjänster från Viasat, All Tele, Bahnhof, Universal, Serverado, T3, Cmore, Canaldigital och TRE. Kampanjen pågår till mitten av juni.

http://www.anslutdig.se/

Planerat stadsnätsavbrott 3 maj

.

Ett planerat arbete med att uppgradera länkar mellan Stockholm och Göteborg kommer utföras den 3 maj mellan klockan 02.00-04.00. Arbetet påverkar alla stadsnätskunder i Degerfors som blir utan Internet. Mest troligt går arbetet bra och på kortare tid än beräknat. Om arbetet däremot skulle försvåras och kräva mer tid så återupptar man arbetet och avslutar det samma tid den 4 maj det vill säga mellan 02.00-04.00.

Nu kör vi igång!

.

I år planerar vi att bygga ut stadsnätet till ytterligare 400 villor.

Den här veckan körde vi igång på Bruket.

Här ser ni Björn Vedlund som är vår samordnare för stadsnätsutbyggnaden.

Björn

Driftstörningen är åtgärdad

.

Igår hade flertalet kunder i Degefors problem med sitt Internet, men nu ska problemet vara åtgärdat. Om du fortfarnade har driftproblem så hör du av dig till din tjänsteleverantör.

Driftstörningar i stadsnätet

.

Just nu har vi kunder som upplever driftstörningar i stadsnätet i Degerfors. Har du problem med internetuppkopplingen så ber vi dig felanmäla till din tjänsteleverantör. Vi undersöker det hela även från oss och återkommer så snart vi har någon mer information.