Lågt intresse på Bossåsen

.

Telenor/Bredbandsbolaget har nu deklarerat att de kommer att genomföra sitt villafiberprojekt på Bossåsen under 2017. Intresset för vårt projekt är lågt vilket medför att vi inte kommer kunna gå vidare med det 2018 som var planerat.

Har du tecknat avtal med oss så får du ett infobrev utskickat och avtalet kommer annulleras. Vi beklagar självklart detta och hoppas att du har förståelse.

Det är viktigt för oss att ingen kund blir utan fiberanslutning även om det inte är vi själva som ansluter.

Vi hänvisar till Telenor/Bredbandsbolaget för mer information om deras villafiberprojekt .

Har du några frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig.

Information om utbyggnad kommer efter semestern

.

Vi har tidigare berättat att Bredbandsbolaget drar tillbaka sin utbyggnad på Agen. Vi återkommer efter semestern med information till boende i området gällande vår utbyggnad.

Planerat avbrott i stadsnätet i natt

.

Ett akut planerat avbrott i nätet kommer att ske i natt (den 31/5). Det påverkar all trafik i Degerfors Stadsnät och vi får ett avbrott i cirka 10 minuter någon gång mellan 00.00 och 01.00. Orsaken är en kapacitetsuppgradering.

Bredbandsbolaget bygger inte ut på Agen

.

Det har kommit till vår kännedom att Bredbandsbolaget drar tillbaka sin planerade utbyggnad på Agen. Om cirka två veckor återkommer vi med information om våra utbyggnadsplaner i området.

Försäljningskampanj

.

På måndag den 15 maj kommer ett företag som heter AnslutDig att starta en försäljningskampanj i Degerfors. De knackar dörr hos kunder som har eller precis ska få stadsnätet och som ännu inte har valt någon tjänst. AnslutDig är en oberoende tjänsteleverantör med en portfölj av operatörer inom fiber och media. De är en samarbetspartner till vår kommunikationsoperatör Zitius och de erbjuder tjänster från Viasat, All Tele, Bahnhof, Universal, Serverado, T3, Cmore, Canaldigital och TRE. Kampanjen pågår till mitten av juni.

http://www.anslutdig.se/