Villa

Ge ditt boende nya möjligheter, stadsnätsanslutning har inga begränsningar. 

Blixt snabbt internet, billig telefoni, marknadens bästa TV-utbud är några av fördelarna med stadsnät. I Degerfors stadsnät väljer du själv vilken eller vilka leverantörer av respektive tjänst du vill använda dig av utifrån dina behov. Det är enkelt att byta leverantör och bindningstiderna är korta.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet, stor kompetens lokal närvaro och ett kommunalt ägande, vilket borgar för ett stabilt framtidssäkert nät.

 

Beställ fiberanslutning 

Priset för stadsnät är uppdelat i två delar, en anslutningsavgift som innefattar själva grävningen och monteringen av fiberkabel till din villa, samt en månadsavgift som du betalar till den eller de tjänsteleverantörerna du väljer att köpa tjänster från.

I priset ingår en färdig fiberinstallation med en 4-portars fiberswitch monterad på insidan av yttervägg. Fastighetsägaren ansvarar för att det finns ett eluttag vid placeringen av fiberswitchen.

Månadsavgiften
Du betalar sedan enbart en avgift till de tjänsteleverantörer du väljer att handla av.

 

Beställningsbara gator

Se om du kan få fiber till din villa gör du enklast genom att besöka vår tjänsteportal Qmarket, knappa in din adress och se om du är registrerad. Finner du din adress kan du oftast ansluta omedelbart via portalen. Saknas din adress tveka inte att kontakta oss.

 

Vill du beställa direkt?

Snabbast och enklast är att fylla i vårt formulär för intresseanmälan. Vill du hellre skicka in din beställning med posten kan du kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0586-48500 så skickar vi ut beställningsblanketten och ett svarskuvert.